Tortilla

Floricele

Arahide

Snacks

Snacks

Snacks

DESPRE NOI

DESPRE NOI

Best Foods Productions este prezent pe piața snack-urilor din anul 1996 și până în prezent, având o experiență de 22 de ani în acest domeniu.

De-a lungul timpului, au reușit să îți păstreze poziția de unul din liderii de pe piața snack-urilor din România. Cu o rețea proprie în întreaga România, Best Foods Productions ajunge la 6000 de clienți cu produse de cea mai înaltă calitate. Producția include gustări extrudate, arahide și pastă de arahide. Fiind o companie multinațională, cu sedii în România, Grecia și Bulgaria, 40% din cifra de afaceri este reprezentată de exportul către tările europene.

În România, compania se mândrește cu una dintre cele mai mari fabrici industriale, dotată cu echipament profesional de ultimă generație.

Prima și cea mai importantă variabilă pentru Best Foods Productions este calitatea. Fiecare produs este selecționat, verificat, și doar cele mai bune dintre ele sunt apoi folosite, pentru a oferi cea mai bună calitate și cel mai bun gust.

Producția și procedurile operaționale ale Best Foods Productions sunt în conformitate cu standardele europene pentru siguranța alimentară.